baka med mamma!

 
igår bakade jag och mamma supergoda kakor som hon hittat ett resept på! Dom hette oreofyllda choklad cookies. dom vart så himla goda!! man gör alltså en deg som man "bakar runt" oreokakan så den liksom är inne i en degklump, sen plattar man bara till dom och stoppar in dom i ungen i 10 min, super enkelt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

magsjuk

hej på er!
jag har fått magsjukan från helvetet. legat hemma i två dagar nu och spytt som en gris. och en av de värsta saker ja vet är att spy så har legat på badrumsgolvet och gråtit i timmar haha. men de börjar smått bli bättre nu iallafall!
igår fick jag även hem min tröja från cyberdog och mitt smink från mac. super!
jag kanske lägger upp bilder senare. eller är de nått man vill se? jag vet liksom inte va folk tycker är kul att läsa om.
de känns iallafall väldigt roligt att ja har så pass många följare som jag har! vet dock inte va ni finner intressant menmen!
nu ska jag lägga mej och kolla lite på film och vänta på att mamma ska komma hem me glass. Ha en fortsatt bra dag!
 
bild från tumblr

första skoldagen

hej! första skoldagen idag då! gick väldigt bra och de va massa söta små rädda ettor där haha. 
träffa tilda på stan så åkte vi tillsammans imorse. när vi kom dit va de upprop och lite sånt. och herre jävlar va jag saknat maten alltså! vi äter på restaurant varje dag och jag verkligen proppade i mej så fick gå till toan och sedan spy upp allt igen haha! (har ingen sjukdom eller så vart bara för mycke)
imorgon ska jag hjälpa min vän att hitta en praktikplats sen sover hon här också!
btw. ska ändra faktan på sidan om bloggen nån dag också. allt stämmer inte längre.
puss hej!

some shopping

 
mesh cage tunic from cyberdog
 
 
and some makeup från mac
 
 
 
 
 
 
 

bloggpaus

Hej! jag vill bara säga att jag lever. Händer väldigt mycke i mitt liv just nu så ja har bestämt mej för bloggpaus. kanske inte de bästa när man precis skaffat bloggen men ja orkar inte just nu. hoppas ni hänger kvar! kram
 
 
 
 
 

lazy day

idag har jag haft sjukt ont i magen, har legat nästan hela dagen. Åkte till bibloteket en kortis, de är väl de jag gjort idag. Nu sitter ja hemma i lägenheten och kollar på lite anime medans pojkvännen spelar me sin bror som är här.
Ganska onödigt inlägg igentligen men ville skriva något så! Ha en fortsatt trevlig kväll så skriver ja mer imorgon!
 
 

ny mobil!

 
Idag kom min nya mobil på posten! min gamla hade börjat krångla jätte mycke och mitt abonemang gick precis ut som de var perfekt! blev en Iphone 5S, jätte nöjd!
 
 
 
 

tattoo

inom en snart framtid ska jag tatuera mej, har väldigt många tankar och ideèr och kollat på lite bilder och hittade denna, sen dog jag. så himla tjusig!
 
 
 
 

My lovely rats

Tänkte berätta lite om mina råttor eftersom dom är en stor del av mitt liv så dom kommer nog synas en del i bloggen!
Har fyra damer två och två är syskon.
 
Chihro
döpt efter studio ghibli huvudkaraktären i "spirited away"
hon är snart ett och ett halvt år. En väldigt blyg snäll råtta. Syster me Satsuki. 
 
Satsuki
döpt efter studio ghibli "my neighbor totoro" en otroligt söt flicka i filmen.
Lika gammal som Chihiro eftersom dom är syskon. fick dom när dom var ungefär 3 månader. Hon är tjock. En riktigt lat jävel. haha
 
 
Margareta
även så kallad "Maggan" 
bara fyra månader. Syster me Kerstin. fick dom är dom va tre månader så har bara haft dom i en månad så dom är forfarande inte helt tama och svåra att ta kort på!
 
 
Kerstin
också bara fyra månader. gillar att sitta på axeln men väldigt rädd än så länge!
 

New notebook!

 
idag följde jag med min syster ner på stan för att kolla på skor åt henne. sen inne på hm hittade jag en super söt anteckningsbok som ja va tvungen att köpa, och jag slängde precis min gamla eftersom den var slut så de var perfekt! I den tänkte jag skriva lite blogginlägg som ja kommer på så jag inte glömmer dom. sen lite resept och annat! 
 
 
 

ferrets

jag och min pojkvän hade planerat att skaffa iller när vi fick eget men den lägenheten vi bor i nu tillåter inte djur, därför mina råttor bor hos mina föräldrar också. Men de är bara två år kvar sen flyttar vi så då äntligen! ska ha en som heter Mr.Frankenstein 
 
 
 

homedecor

som stuff I bought for my little apartment
 
giant poster!
 
another poster!
 
 
cute cans! 
 
star trek coasters!
 
shower curtain!
 
 
 
R2-D2 piggybank!
 
 

apartment

Today I have been with a friend and looked at an apartment for her. it was like a room that a guy rented out but she had an own entrance and all that. It was really nice, hope she gets it! 
then there came a package to me by mail that I think I'll show later.
And now my head really hurts so I'll make a cup of tea and get some rest.
 
I will write some posts in English just so you know!
 
 

early

sov hos mina föräldrar inatt och de var så himla varmt så ja vaknade super tidigt och kunde inte somna om så ja hoppade i ett bad med en rosa badbomb och kollade på film, blev supermysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

movie

filmmys me min älskling 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Månadens inspiration

 
alla bilder är tagna från tumblr
 

börja blogga

Det är många som har tjatat på mej att jag ska börja blogga men ja har liksom känt att ja inte vetat riktigt vad ja ska blogga om och så men ja tänkte att vafan, ja provar! så vi får väl se hur dehär går.
 
 

RSS 2.0